Rezultati

eNauka >  Rezultati >  EFFECT OF DIFFERENT FERTILIZATION TREATMENTS ON THE TOTAL PHENOLIC CONTENT OF PEPPER FRUITS
Naziv: EFFECT OF DIFFERENT FERTILIZATION TREATMENTS ON THE TOTAL PHENOLIC CONTENT OF PEPPER FRUITS
Autori: Pavlović, Dragoljub; Vuković, Sandra  ; Moravčević, Đorđe  ; Kilibarda, Sofija  ; Pećinar, Ilinka  ; Milinčić, Danijel  ; Kostić, Aleksandar Ž.  
Godina: 2020
Publikacija: XIII Conference of Chemists, Technologists and Environmentalist of Republic of Srpska
Izdavač: Univerzitet u Banjoj Luci - Tehnološki fakultet
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-99938-54-86-9 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 36
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/879237
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6779
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca