Резултати

еНаука >  Резултати >  Odnos između rastvorljivosti proteina termički obrađene punomasne soje i proizodnih parametara brojlera, 2. Međunarodna konferencija, Velika Plana (IN PRESS)
Назив: Odnos između rastvorljivosti proteina termički obrađene punomasne soje i proizodnih parametara brojlera, 2. Međunarodna konferencija, Velika Plana (IN PRESS)
Аутори: Palić, Dragan  ; Đuragić, Olivera  ; Kokić, Bojana  ; Spasevski, Nedeljka  ; Čolović, Radmilo ; Vukmirović, Đuro ; Čolović, (Ivanov) Dušica  
Година: 2011
Публикација: International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - INOPTEP 2009, 1, Divčibare, Srbija, 2009, 21. apr - 26. apr
Издавач: Novi Sad, Srbija: Nacionalno drusto za procesnu tehniku i energatiku u poljoprivredi
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-209-7 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/883779
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Đuragić, Olivera
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.