Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of defatting process on antioxidant potential of grape seeds
Назив: Impact of defatting process on antioxidant potential of grape seeds
Аутори: Dabetić, Nevena  ; Todorović, Vanja  ; Vidović, Bojana  ; Šobajić, Slađana  
Година: 2020
Публикација: Nutraceuticals in balancing redox status in ageing and age-related diseases WGs Meeting of the NutRedOx COST Action CA16112 Belgrade
Издавач: University of Belgrade, Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 34-34
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/884766
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/5397
Пројекат: Развој и примена нових и традиционалних технологија у производњи конкурентних прехрамбених производа са додатом вредношћу за европско и светско тржиште - Створимо богатство из богатства Србије
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.