Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimizing the extraction process of natural antioxidants from chardonnay grape marc using microwave-assisted extraction
Назив: Optimizing the extraction process of natural antioxidants from chardonnay grape marc using microwave-assisted extraction
Аутори: Garrido, Tania; Gizdavic-Nikolaidis, Marija  ; Leceta, Itsaso; Urdanpilleta, Marta; Guerrero, Pedro; de la Caba, Koro; Kilmartin, Paul A.
Година: 2019
Публикација: Waste Management
ISSN: 0956-053X Waste Management Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 88 str. 110-117
DOI: 10.1016/j.wasman.2019.03.031
WoS-ID: 000471359300012
Scopus-ID: 2-s2.0-85063076492
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/887162
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

96
SCOPUSTM
66
OpenCitations
88
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.