Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimizing the extraction process of natural antioxidants from chardonnay grape marc using microwave-assisted extraction
Назив: | Optimizing the extraction process of natural antioxidants from chardonnay grape marc using microwave-assisted extraction | Аутори: | Garrido, Tania; Gizdavic-Nikolaidis, Marija ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Waste Management | ISSN: | 0956-053X![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 88 str. 110-117 | DOI: | 10.1016/j.wasman.2019.03.031 | WoS-ID: | 000471359300012 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85063076492 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/887162 | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.