Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of biochemical and tasting parameters of Prunus cerasus L. fruits
Назив: Evaluation of biochemical and tasting parameters of Prunus cerasus L. fruits
Аутори: Kolbas, Natallia Y.; Kolbas, Aliaksandr P.; Domas, Andrei S.; Prvulović, Dejan  
Година: 2020
Публикација: Journal of the Belarusian State University. Biology
ISSN: 2617-3964 Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 2 str. 49-57
DOI: 10.33581/2521-1722-2020-2-49-57
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/888591
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Prvulović, Dejan
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.