Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimum pH Value for Coagulation in the Carbonatation of Sugar Beet Juice
Назив: Optimum pH Value for Coagulation in the Carbonatation of Sugar Beet Juice
Optimalna vrednost pH za koagulaciju koloida u prvoj karbonataciji soka šećrne repe
Аутори: Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Grbić, Jasna ; Jokić, Aleksandar  ; Prodanić, Bojana  
Година: 2007
Публикација: Zbornik izvoda radova, VII Simpozijum "Savremene tehnologije i privredni razvoj", Leskovac, 19. i 20. oktobar 2007
Издавач: Leskovac: Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82367-74-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 67-67
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/891477
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Jokić, Aleksandar
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.