Резултати

еНаука >  Резултати >  Food grade disinfectants based on hydrogen peroxide/peracetic acid and sodium hypochlorite interfere with the adhesion of Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus and Listeria monocytogenes to stainless steel of differing surface roughness
Назив: Food grade disinfectants based on hydrogen peroxide/peracetic acid and sodium hypochlorite interfere with the adhesion of Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus and Listeria monocytogenes to stainless steel of differing surface roughness
Аутори: Tomičić, Ružica  ; Tomičić, Zorica  ; Nićetin, Milica  ; Knežević, Violeta  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Raspor, Peter
Година: 2023
Публикација: Biofouling
ISSN: 0892-7014 Biofouling Претражи идентификатор
Издавач: Cambridge: Taylor & Francis Ltd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 39 br. 9-10 str. 990-1003
DOI: 10.1080/08927014.2023.2288886
WoS-ID: 001124039100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85180263768
PMID: 38078346
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/895228
Пројекат: Provincial secretariat for higher education and scientific research, Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia [142-451-2623/2021-01]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Tomičić, Ružica
(Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

4
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.