Резултати
еНаука >
Резултати >
Food grade disinfectants based on hydrogen peroxide/peracetic acid and sodium hypochlorite interfere with the adhesion of Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus and Listeria monocytogenes to stainless steel of differing surface roughness
Назив: | Food grade disinfectants based on hydrogen peroxide/peracetic acid and sodium hypochlorite interfere with the adhesion of Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus and Listeria monocytogenes to stainless steel of differing surface roughness | Аутори: | Tomičić, Ružica ; Tomičić, Zorica ; Nićetin, Milica ; Knežević, Violeta ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Raspor, Peter | Година: | 2023 | Публикација: | Biofouling | ISSN: | 0892-7014 Biofouling Претражи идентификатор | Издавач: | Cambridge: Taylor & Francis Ltd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 39 br. 9-10 str. 990-1003 | DOI: | 10.1080/08927014.2023.2288886 | WoS-ID: | 001124039100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85180263768 | PMID: | 38078346 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/895228 | Пројекат: | Provincial secretariat for higher education and scientific research, Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia [142-451-2623/2021-01] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Tomičić, Ružica (Preuzeto iz Nasi u WoS) |
М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.