Резултати

еНаука >  Резултати >  The effects of sunflower and maize crop residue extracts as a new ingredient on the quality properties of pork liver pâtés
Назив: The effects of sunflower and maize crop residue extracts as a new ingredient on the quality properties of pork liver pâtés
Аутори: Glišić, Milica  ; Bošković Cabrol, Marija  ; Čobanović, Nikola  ; Starčević, Marija  ; Samardžić, Stevan  ; Veličković, Ivona  ; Maksimović, Zoran  
Година: 2024
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 5 str. 788-788
DOI: 10.3390/foods13050788
WoS-ID: 001183313200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85187437046
PMID: 38472901
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3726
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/7151
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/5551
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/5564
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/897719
Пројекат: PhAgroWaste - Value-Added Products from Maize, Wheat and Sunflower Waste as Raw Materials for Pharmaceutical and Food Industry
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

1
PubMed CentralTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца