Резултати

еНаука >  Резултати >  Rheology and microscopy of dough with different portion of rice flour
Назив: Rheology and microscopy of dough with different portion of rice flour
Аутори: Nikolić, Nada; Momčilović, Bratislava; Stanković, Mihajlo; Dodić, Jelena  ; Nikolić, Goran
Година: 2007
Публикација: Proceedings / 3rd Serbian Congress for Microscopy - 3 SCM 2007, Belgrade, September 25-28, 2007
Издавач: Belgrade: Serbian Societu for Microscopy
Belgrade: Vinča Institute of Nuclear Sciences
Belgrade: University of Belgrade, Faculty of Biology
Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technical Sciences
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-088-0 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/898562
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Dodić, Jelena
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.