Резултати

еНаука >  Резултати >  A Sustainable Approach for Enhancing Stability and Bioactivity of Allium ursinum Extract for Food Additive Applications
Назив: A Sustainable Approach for Enhancing Stability and Bioactivity of Allium ursinum Extract for Food Additive Applications
Аутори: Stupar, Alena  ; Vidović, Senka  ; Vladić, Jelena  ; Radusin, Tanja ; Mišan, Aleksandra  
Година: 2024
Публикација: Separations
ISSN: 2297-8739 Separations Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 3 str. Article number 81
DOI: 10.3390/separations11030081
WoS-ID: 001193412100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85188881031
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/899809
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Stupar, Alena
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

7
SCOPUSTM
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.