Резултати
еНаука >
Резултати >
A Sustainable Approach for Enhancing Stability and Bioactivity of Allium ursinum Extract for Food Additive Applications

Назив: | A Sustainable Approach for Enhancing Stability and Bioactivity of Allium ursinum Extract for Food Additive Applications | Аутори: | Stupar, Alena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Separations | ISSN: | 2297-8739![]() ![]() |
Издавач: | MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 11 br. 3 str. Article number 81 | DOI: | 10.3390/separations11030081 | WoS-ID: | 001193412100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85188881031 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/899809 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Stupar, Alena | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.