Резултати

еНаука >  Резултати >  Microwave-assisted extraction of antioxidants from carob flour – Optimization towards improved yield and bioactivity
Назив: Microwave-assisted extraction of antioxidants from carob flour – Optimization towards improved yield and bioactivity
Аутори: Pavlić, Branimir  ; Nadlački, Olga; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  ; Stilinović, Nebojša  ; Martić, Nikola  ; Maravić, Nikola  
Година: 2019
Публикација: Book of Abstracts, 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH, October 24th and 25th 2019, Osijek, Croatia
ISSN: 2232-9536 Претражи идентификатор
Издавач: Osijek : University of Osijek, Faculty of Food Technology
Tuzla: University of Tuzla, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-7005-66-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 69-69
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/899825
URL: http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2019/10/Book-of-Abstracts_HDZ_2019.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Šereš, Zita
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.