Резултати
еНаука >
Резултати >
Microwave-assisted extraction of antioxidants from carob flour – Optimization towards improved yield and bioactivity
Назив: | Microwave-assisted extraction of antioxidants from carob flour – Optimization towards improved yield and bioactivity | Аутори: | Pavlić, Branimir ; Nadlački, Olga; Šoronja-Simović, Dragana ; Šereš, Zita ; Stilinović, Nebojša ; Martić, Nikola ; Maravić, Nikola | Година: | 2019 | Публикација: | Book of Abstracts, 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH, October 24th and 25th 2019, Osijek, Croatia | ISSN: | 2232-9536 Претражи идентификатор | Издавач: | Osijek : University of Osijek, Faculty of Food Technology Tuzla: University of Tuzla, Faculty of Technology |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-7005-66-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 69-69 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/899825 | URL: | http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2019/10/Book-of-Abstracts_HDZ_2019.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Šereš, Zita | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.