Резултати

еНаука >  Резултати >  Challenges and potential for detecting and quantifying titanium dioxide in food
Назив: Challenges and potential for detecting and quantifying titanium dioxide in food
Аутори: Đekić, Ilija  ; Lević, Steva; Šmigić, Nada; Bouleau, Arthur; Ilijević, Konstantin  ; Roganović, Jovana  ; Rakić, Vesna
Година: 2024
Публикација: Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN: 1097-0010 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. n/a
DOI: 10.1002/jsfa.13356
WoS-ID: 001162590000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85185687636
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6508
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6508
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6459
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6459
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/900608
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

2
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.