Назив: | Berries Pomace Valorization: From Waste to Potent Antioxidants and Emerging Skin Prebiotics |
Аутори: | Petrov Ivanković, Anja ; Ćorović, Marija ; Milivojević, Ana ; Simović, Milica ; Banjanac, Katarina ; Veljković, Milica ; Bezbradica, Dejan ![](/image/organisations_icon_ico.png) |
Година: | 2024 |
Публикација: | International Journal of Fruit Science |
ISSN: | 1553-8362 International Journal of Fruit Science Претражи идентификатор |
Издавач: | Taylor and Francis Ltd. |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 24 br. 1 str. 85-101 |
DOI: | 10.1080/15538362.2024.2322743 |
WoS-ID: | 001183811800001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85187423424 |
URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7384 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/902143 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) PrIntPrEnzy - Prebiotics for functional food and bioactive cosmetics produced in intensified enzymatic processes TwinPrebioEnz - Twinning for intensified enzymatic processes for production of prebiotic-containing functional food and bioactive cosmetics |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |