Резултати
еНаука >
Резултати >
The introduction of “slow food” concept as an instrument of future development of ecoturism in Serbia
Назив: | The introduction of “slow food” concept as an instrument of future development of ecoturism in Serbia Uvođenje “slow food” koncepta kao instrumenta budućeg razvoja ekoturizma u Srbiji |
Аутори: | Muhi, Bela ; Katić, Andrea; Kovačevič, Jelena; Stanković, Jasmina | Година: | 2010 | Публикација: | International Eco-Confrence, 14, Novi Sad, Srbija, 2010, 22. sep - 25. sep | Издавач: | Novi Sad : Nacionalna asocijacija za ekoturizam Srbije | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/902233 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Muhi, Bela | Напомена о доступности: | На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.