Резултати

еНаука >  Резултати >  The introduction of “slow food” concept as an instrument of future development of ecoturism in Serbia
Назив: The introduction of “slow food” concept as an instrument of future development of ecoturism in Serbia
Uvođenje “slow food” koncepta kao instrumenta budućeg razvoja ekoturizma u Srbiji
Аутори: Muhi, Bela  ; Katić, Andrea; Kovačevič, Jelena; Stanković, Jasmina
Година: 2010
Публикација: International Eco-Confrence, 14, Novi Sad, Srbija, 2010, 22. sep - 25. sep
Издавач: Novi Sad : Nacionalna asocijacija za ekoturizam Srbije
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/902233
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Muhi, Bela
Напомена о доступности: На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.