Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of Soya Protein Product SUPRO PLUS 2600-P in Quark Technology
Назив: Application of Soya Protein Product SUPRO PLUS 2600-P in Quark Technology
Аутори: Carić, Marijana  ; Milanović, Spasenija ; Marinković, D.
Година: 1995
Публикација: Zbornik radova Tehnološkog fakulteta, Novi Sad
ISSN: 0550-2187 Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Tehnološki fakultet
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 26 str. 69-79
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/906514
URL: https://agris.fao.org/search/en/providers/124253/records/6472353753aa8c8963023639
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Carić, Marijana
Напомена о доступности: Пуни текст није јавно доступан
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.