Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Bioactive compounds and antioxidant activity of cabbage and pea microgreeens | Аутори: | Travičić, Vanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Book of Abstracts / International Conference of Advanced Production and Processing, ICAPP 2, Novi Sad, October 20-22, 2022 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-160-5![]() ![]() |
Колација: | str. 68-68 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/918812 | URL: | https://www.tf.uns.ac.rs/download/icap-2022/book-of-abstracts.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Cvanić, Teodora | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.