Резултати
еНаука >
Резултати >
Sastav arome topljenih sireva proizvedenih uz primjenu prirodnih aroma Cheddar sira i Parmezana
Назив: | Sastav arome topljenih sireva proizvedenih uz primjenu prirodnih aroma Cheddar sira i Parmezana | Аутори: | Kulić, Ljiljana; Hardi, Jovica; Carić, Marijana | Година: | 1991 | Публикација: | Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka | ISSN: | 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор | Издавач: | Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 41 br. 2 str. 41-50 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/919028 | URL: | https://hrcak.srce.hr/95800 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Carić, Marijana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.