Резултати

еНаука >  Резултати >  Sastav arome topljenih sireva proizvedenih uz primjenu prirodnih aroma Cheddar sira i Parmezana
Назив: Sastav arome topljenih sireva proizvedenih uz primjenu prirodnih aroma Cheddar sira i Parmezana
Аутори: Kulić, Ljiljana; Hardi, Jovica; Carić, Marijana  
Година: 1991
Публикација: Mljekarstvo: časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 41 br. 2 str. 41-50
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/919028
URL: https://hrcak.srce.hr/95800
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Carić, Marijana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.