Резултати

еНаука >  Резултати >  Figs as a source of phenolic acids and flavonoids
Назив: Figs as a source of phenolic acids and flavonoids
Аутори: Fotirić-Akšić, Milica  ; Ćirić, Ivanka  ; Sredojević, Milica; Dabić Zagorac, Dragana  ; Gašić, Uroš  ; Natić, Maja  
Година: 2021
Публикација: FoodenTwin: Symposium Novel analytical approaches in food and environmental sciences, June 16-18, 2021, Belgrade, Serbia
Издавач: Univerzitet u Beogradu - Hemijski fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 32-32
URI: http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6518
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/921391
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200288 (Inovacioni centar Hemijskog fakulteta u Beogradu doo)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković')
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.