Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of hmw and lmw glutenin alleles on quality traits of bread wheat
Назив: Effect of hmw and lmw glutenin alleles on quality traits of bread wheat
Аутори: Busarčević, Ivan; Vojvodić, Svetlana  ; Vojvodić, Una
Година: 2020
Публикација: Genetika
Acta biologica Iugoslavica. Serija F
ISSN: 0534-0012 Genetika (Beograd) Претражи идентификатор
Издавач: Zemun : Unija bioloških naučnih društava Jugoslavije
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. Vol. 52 br. no. 1 str. str. 257-271
VBS COBISS: 146198537
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/146198537#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/922102
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.