Резултати
еНаука >
Резултати >
How culture shapes the restaurant experience: A study of Hofstede’s dimensions and service quality
Назив: | How culture shapes the restaurant experience: A study of Hofstede’s dimensions and service quality Kako kultura oblikuje iskustvo gostiju u restoranu - analiza Hofštedeovih dimenzija i kvaliteta usluge |
Аутори: | T. Radojević ; Н. Станишић ; N. Stanić | Година: | 2024 | Публикација: | Hotel and Tourism Management | ISSN: | 2620-0279 Menadžment u hotelijerstvu i turizmu Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 00 str. 11-11 | DOI: | 10.5937/menhottur2400009R | URI: | https://scindeks.ceon.rs/Article.aspx?artid=2620-02798800011R https://enauka.gov.rs/handle/123456789/923398 http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/10020 |
URL: | https://scindeks.ceon.rs/Article.aspx?artid=2620-02798800011R | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.