Резултати

еНаука >  Резултати >  Factors affecting the co-aggregation ability of probiotic yeast Saccharomyces boulardii with Candida spp. and their auto-aggregation
Назив: Factors affecting the co-aggregation ability of probiotic yeast Saccharomyces boulardii with Candida spp. and their auto-aggregation
Аутори: Tomičić, Ružica  ; Čabarkapa, Ivana  ; Varga, Ana  ; Nićetin, Milica  ; Lončar, Biljana  ; Knežević, Violeta  ; Tomičić, Zorica  
Година: 2024
Публикација: Book of Abstracts and Conference Proceedings / 3rd International Conference Antimicrobial Resistance – current state and perspectives - 3. međunarodna konferencija Antimikrobna rezistencija – trenutno stanje i perspektive, Novi Sad, 16-18 May 2024
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-610-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 185-187
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/924329
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Tomičić, Ružica
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.