Резултати
еНаука >
Резултати >
Growing season length and the method of heat units in spring vegetable pea production
Назив: | Growing season length and the method of heat units in spring vegetable pea production | Аутори: | Zec, Srđan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Book of Proceedings, 2nd International Scientific Conference “Global Challenges through the Prism of Rural Development in the Sector of Agriculture and Tourism“ (GIRR 2024), 10 May 2024, Šabac, Serbia | Издавач: | Šabac : Academy of Applied Studies Šabac Novi Sad : Institute of Field and Vegetable Crops |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80417-96-7![]() ![]() |
Колација: | str. 22-30 | URI: | https://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4670 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/924460 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4728 https://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4728 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/4670 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200032 (Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |