Резултати
еНаука >
Резултати >
NUTRITIONAL COMPOSITION OF PLANT-BASED MEAT SUBSTITUTES AVAILABLE ON SERBIAN MARKET
Назив: | NUTRITIONAL COMPOSITION OF PLANT-BASED MEAT SUBSTITUTES AVAILABLE ON SERBIAN MARKET | Аутори: | Ivanović, Nevena Đ. ; Ristanović, Olivera R.; Ilić, Tijana D.; Olina J. Dudašova Petrovičova; Đorđević, Brižita I. ; Margarita S. Dodevska | Година: | 2024 | Публикација: | 3rd International UNIfood Conference 28th-29th June 2024 University of Belgrade | Издавач: | University of Belgrade - Faculty of Agriculture 6 Nemanjina street 11080 Zemun - Belgrade | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор | Колација: | str. 137-137 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/924981 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Dodevska, Margarita | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.