Резултати

еНаука >  Резултати >  NUTRITIONAL COMPOSITION OF PLANT-BASED MEAT SUBSTITUTES AVAILABLE ON SERBIAN MARKET
Назив: NUTRITIONAL COMPOSITION OF PLANT-BASED MEAT SUBSTITUTES AVAILABLE ON SERBIAN MARKET
Аутори: Ivanović, Nevena Đ.  ; Ristanović, Olivera R.; Ilić, Tijana D.; Olina J. Dudašova Petrovičova; Đorđević, Brižita I.  ; Margarita S. Dodevska  
Година: 2024
Публикација: 3rd International UNIfood Conference 28th-29th June 2024 University of Belgrade
Издавач: University of Belgrade - Faculty of Agriculture 6 Nemanjina street 11080 Zemun - Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 137-137
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/924981
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Dodevska, Margarita
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.