Резултати
еНаука >
Резултати >
Assessment of residual nitrite levels in cooked sausages: compliance, thermal processing effects, and consumer safety
Назив: | Assessment of residual nitrite levels in cooked sausages: compliance, thermal processing effects, and consumer safety | Аутори: | Stamenić, Tamara ; Petričević, Maja ; Keškić, Tanja ; Pisinov, Boris ; Stanojković, Aleksandar ; Kos, Ivica; Radojičić, Maša | Година: | 2024 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор | Издавач: | Belgrade : Institute for Animal Husbandry | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 40 br. 1 str. 65-76 | DOI: | 10.2298/BAH2401065S | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/996 https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/1365 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926290 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |