Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of residual nitrite levels in cooked sausages: compliance, thermal processing effects, and consumer safety
Назив: Assessment of residual nitrite levels in cooked sausages: compliance, thermal processing effects, and consumer safety
Аутори: Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Keškić, Tanja  ; Pisinov, Boris  ; Stanojković, Aleksandar  ; Kos, Ivica; Radojičić, Maša  
Година: 2024
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade : Institute for Animal Husbandry
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 40 br. 1 str. 65-76
DOI: 10.2298/BAH2401065S
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/996
https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/1365
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/926290
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца