Резултати

еНаука >  Резултати >  POLYPHENOLS: THE ROLE OF FOOD BIOACTIVE AGENTS IN COMBATING MICROBIAL VIRULENCE
Назив POLYPHENOLS: THE ROLE OF FOOD BIOACTIVE AGENTS IN COMBATING MICROBIAL VIRULENCE
Аутори: Ivanov, Marija  ; Novović, Katarina  ; Malešević, Milka  ; Glamočlija, Jasmina  ; Stojković, Dejan  ; Jovčić, Branko  ; Soković, Marina  
Остала ауторства: Pešić, Mirjana; Stanojević, Slađana
Година: 2024
Публикација: INTERNATIONAL UNIFood Conference
Издавач: Belgrade : University, Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор
Колација: vol. 3 str. 14-14
URI: http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6857
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/927096
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2494
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2414
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković')
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200178 (Univerzitet u Beogradu, Biološki fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца