Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of spontaneous and inoculated fermentation on the total phenolic content and antioxidant activity of Cabernet Sauvignon wines and fermented pomace
Назив: Effects of spontaneous and inoculated fermentation on the total phenolic content and antioxidant activity of Cabernet Sauvignon wines and fermented pomace
Efekti spontane i inokulisane fermentacije na sadržaj ukupnih fenolnih jedinjenja i antioksidativnu aktivnost vina Cabernet Sauvignon i prevrele komine
Аутори: Živković, Nikolina M.  ; Čakar, Uroš  ; Petrović, Aleksandar V.  
Година: 2024
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Naučni institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 1 str. 119-129
DOI: 10.5937/ffr0-50339
Scopus-ID: 2-s2.0-85199900207
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/929416
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/5723
https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7167
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
М-категорија: 
24M24 - Водећи национални часопис категорије M24

7
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца