Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of spontaneous and inoculated fermentation on the total phenolic content and antioxidant activity of Cabernet Sauvignon wines and fermented pomace

Назив: | Effects of spontaneous and inoculated fermentation on the total phenolic content and antioxidant activity of Cabernet Sauvignon wines and fermented pomace Efekti spontane i inokulisane fermentacije na sadržaj ukupnih fenolnih jedinjenja i antioksidativnu aktivnost vina Cabernet Sauvignon i prevrele komine |
Аутори: | Živković, Nikolina M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu - Naučni institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 51 br. 1 str. 119-129 | DOI: | 10.5937/ffr0-50339 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85199900207 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/929416 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/5723 https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7167 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) | М-категорија: | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |