Резултати

еНаука >  Резултати >  Protein fractions as influenced by cultivars, stage of maturity and cutting dates in alfalfa (Medicago sativa L.)
Назив Protein fractions as influenced by cultivars, stage of maturity and cutting dates in alfalfa (Medicago sativa L.)
Аутори: Marković, Jordan  ; Petrović, Mirjana  ; Terzić, Dragan; Vasić, Tanja; Kostić, Ivica; Štrbanović, Ratibor; Grubić, G.
Година: 2019
Публикација: LEGUME RESEARCH - AN INTERNATIONAL JOURNAL
ISSN: 0976-0571 Legume Research Претражи идентификатор
0250-5371 Legume Research Претражи идентификатор
Издавач: Agricultural Research Communication Center
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. of
DOI 10.18805/lr-479
Scopus-ID 2-s2.0-85099170983
URI: https://rifoc.ikbks.com/handle/123456789/127
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/930137
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

3
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца