Резултати
еНаука >
Резултати >
Microbiological safety of food of animal origin in Belgrade restaurants and catering facilities
Назив: | Microbiological safety of food of animal origin in Belgrade restaurants and catering facilities | Аутори: | Savić Radovanović, Radoslava ; Sinđić, Milijana ; Aleksić Radojković, Jelena ; Janićijević, Slobodanka | Година: | 2024 | Публикација: | 2nd International Symposium on Biotechnology, Čačak, 14 - 15. mart 2024. | Издавач: | Čačak : Agronomski fakultet Univerziteta u Kragujevcu | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-87611-91-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 337-345 | DOI: | 10.46793/SBT29.44RSR | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4175 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/931693 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.