Резултати

еНаука >  Резултати >  Microbiological safety of food of animal origin in Belgrade restaurants and catering facilities
Назив: Microbiological safety of food of animal origin in Belgrade restaurants and catering facilities
Аутори: Savić Radovanović, Radoslava  ; Sinđić, Milijana  ; Aleksić Radojković, Jelena  ; Janićijević, Slobodanka
Година: 2024
Публикација: 2nd International Symposium on Biotechnology, Čačak, 14 - 15. mart 2024.
Издавач: Čačak : Agronomski fakultet Univerziteta u Kragujevcu
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-87611-91-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 337-345
DOI: 10.46793/SBT29.44RSR
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4175
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/931693
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.