Резултати

Назив: | Antioxidative and antimicrobial activity of curcumin and its inclusion complex | Аутори: | Urošević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | 3rd International UNIfood Conference - Book of abstract | Издавач: | Belgrade : University of Belgrade - Faculty of Agriculture | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7834-438-1![]() ![]() |
Колација: | str. 102-102 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/932577 | URL: | https://unifood.rect.bg.ac.rs/files/Book_of_Abstarcts_Unifood-2024.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Urošević, Maja | М-категорија: | 34 ![]() Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet M34 - Саопштење са међ. скупа штампано у изводу |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.