Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative and antimicrobial activity of curcumin and its inclusion complex
Назив: Antioxidative and antimicrobial activity of curcumin and its inclusion complex
Аутори: Urošević, Maja  ; Nikolić, Ljubiša B.  ; Nikolić, Vesna D.  ; Gajić, Ivana Lj.  ; Dinić, Ana D.  ; Tatjana M. Mihajilov Krstev  ; Stanojević, Ljiljana P.  ; Milenković, Aleksandra N.  
Година: 2024
Публикација: 3rd International UNIfood Conference - Book of abstract
Издавач: Belgrade : University of Belgrade - Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 102-102
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/932577
URL: https://unifood.rect.bg.ac.rs/files/Book_of_Abstarcts_Unifood-2024.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Urošević, Maja
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.