Резултати
еНаука >
Резултати >
Isolation and characterization of faba bean proteins using different techniques

Назив: | Isolation and characterization of faba bean proteins using different techniques | Аутори: | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | International Conference on Green Chemistry & Sustainable Engineering, 6, Lisabon, Portugal, 2024, 24. jul - 26. jul | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-84-09-63049-3![]() ![]() |
Колација: | str. 41 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/933648 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Marić, Aleksandar | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.