Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of the Microwave-Assisted Extraction of Caffeine from Roasted Coffee Beans
Назив: Optimization of the Microwave-Assisted Extraction of Caffeine from Roasted Coffee Beans
Аутори: Savic, Ivan M  ; Savic-Gajic, Ivana M  ; Gajic, Dragoljub G
Година: 2024
Публикација: FOODS
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 15 str. 2333-2333
DOI: 10.3390/foods13152333
WoS-ID: 001287171900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85200789387
PMID: 39123525
PMCID: PMC11312167
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/938225
Пројекат: Ministry of Science, Technological Development and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-65/2024-03/200133]
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.