Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization of the Microwave-Assisted Extraction of Caffeine from Roasted Coffee Beans
Назив: | Optimization of the Microwave-Assisted Extraction of Caffeine from Roasted Coffee Beans | Аутори: | Savic, Ivan M ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | FOODS | ISSN: | 2304-8158![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 15 str. 2333-2333 | DOI: | 10.3390/foods13152333 | WoS-ID: | 001287171900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85200789387 | PMID: | 39123525 | PMCID: | PMC11312167 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/938225 | Пројекат: | Ministry of Science, Technological Development and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-65/2024-03/200133] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.