Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory and Rheological Properties of Rice Bran Oil. Uljarstvo–Journal of Edible Oil Industry
Назив: Sensory and Rheological Properties of Rice Bran Oil. Uljarstvo–Journal of Edible Oil Industry
Аутори: Nikolić, Ivana; Romanić, Ranko; Lužaić, Tanja; Dokić, Ljubica  ; Kravić, Snežana; Popović, Milica  
Година: 2020
Публикација: Uljarstvo–Journal of edible oil industry
ISSN: 0351-9503 Uljarstvo Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/939733
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Vidosavljević, Milica
М-категорија: 
53M53 - Национални часопис категорије M53

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.