Резултати

еНаука >  Резултати >  Enhancing composition and functionality of jelly candies through apple and beetroot pomace flour addition
Назив: Enhancing composition and functionality of jelly candies through apple and beetroot pomace flour addition
Аутори: Gorjanović, Stanislava  ; Zlatanović, Snežana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Dodevska, Margarita  ; Micić, Darko  ; Stevanović, Milica  ; Pastor, Ferenc  
Година: 2024
Публикација: npj Science of Food
ISSN: 2396-8370 npj Science of Food Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 8 br. 1
DOI: 10.1038/s41538-024-00323-5
WoS-ID: 001341258900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85207852354
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/943257
https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7355
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6947
Пројекат: The Science Fund of the Republic of Serbia, 7439 GRANT No, From Waste to Food and Soil Enrichment - minimizing waste by applying circular economy in fruits/vegetables processing industry Waste Bridge
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Dodevska, Margarita
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

5
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.