Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of crosslinker content, temperature and pH on the swelling properties of thermosensitive hydrogels
Назив: The influence of crosslinker content, temperature and pH on the swelling properties of thermosensitive hydrogels
Аутори: Urošević, Maja  ; Nikolić, Ljubiša  ; Nikolić, Vesna  ; Gajić, Ivana  ; Dinić, Ana  ; Zdravković, Aleksandar; Miljković, Vojkan  
Година: 2024
Публикација: XV Conference of Chemists, Technologists and Environmentalists of Republic of Srpska - Book of abstracts
Издавач: Banja Luka : University in Banjaluka, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99976-14-05-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 41-41
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/944667
URL: https://savjetovanje.tf.unibl.org/home/digital-library/book-of-abstracts/
https://savjetovanje.tf.unibl.org/wp- content/uploads/2024/10/Book_of_abs_2024.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Urošević, Maja
М-категорија: 
34documentПредлог:
Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet
M34 - Саопштење са међ. скупа штампано у изводу

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.