Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of crosslinker content, temperature and pH on the swelling properties of thermosensitive hydrogels

Назив: | The influence of crosslinker content, temperature and pH on the swelling properties of thermosensitive hydrogels | Аутори: | Urošević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | XV Conference of Chemists, Technologists and Environmentalists of Republic of Srpska - Book of abstracts | Издавач: | Banja Luka : University in Banjaluka, Faculty of Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99976-14-05-6![]() ![]() |
Колација: | str. 41-41 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/944667 | URL: | https://savjetovanje.tf.unibl.org/home/digital-library/book-of-abstracts/ https://savjetovanje.tf.unibl.org/wp- content/uploads/2024/10/Book_of_abs_2024.pdf |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Urošević, Maja | М-категорија: | 34 ![]() Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet M34 - Саопштење са међ. скупа штампано у изводу |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.