Резултати

еНаука >  Резултати >  Production of protein hydrolysates by enzymatic hydrolysis of rapeseed press cake
Назив: Production of protein hydrolysates by enzymatic hydrolysis of rapeseed press cake
Аутори: Popović, Ljiljana  ; Đermanović, Branislava  ; Vujetić, Jelena  ; Dragojlović, Danka  ; Marić, Aleksandar  ; Šarić, Bojana  ; Jovanov, Pavle  
Година: 2024
Публикација: e-Abstract book / 5th International Congress "Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024", 16-18 October 2024, Novi Sad
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology in Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 37-37
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/945871
URL: https://foodtech.uns.ac.rs/wp-content/uploads/2018/07/e_ABSTRACT-BOOK-Foodtech2024.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Marić, Aleksandar
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.