Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of Aspergillus awamori biomass production on brewer’s spent grain
Назив: Optimization of Aspergillus awamori biomass production on brewer’s spent grain
Аутори: Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Vučurović, Damjan  ; Bajić, Bojana  ; Ilić, Nebojša  ; Marić, Aleksandar  ; Perović, Lidija  ; Dodić, Siniša  
Година: 2024
Публикација: Abstract book / 5th International Congress "Food Technology, Quality and Safety – FoodTech 2024", Novi Sad, Serbia, October 16-18
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology in Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 302-302
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/946881
URL: https://foodtech.uns.ac.rs/wp-content/uploads/2018/07/e_ABSTRACT-BOOK-Foodtech2024.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Marić, Aleksandar
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.