Резултати

еНаука >  Резултати >  Sourdough technology as a strategy to enhance the appearance, texture, and sensory attributes of wheat bread containing non-germinated and germinated alfalfa seed
Назив: Sourdough technology as a strategy to enhance the appearance, texture, and sensory attributes of wheat bread containing non-germinated and germinated alfalfa seed
Аутори: Djordjević, Marijana  ; Djordjević, Miljana  ; Radosław Spychaj; Ewa Pejcz; Janić, Elizabet Hajnal  ; Cvetković, Biljana  ; Olivera Šimurina  
Година: 2024
Публикација: 5th INTERNATIONAL CONGRESS "FOOD TECHNOLOGY, QUALITY AND SAFETY" (FoodTech2024) , Novi Sad, Serbia, 16-18 October
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology in Novi Sad
Тип резултата: Остало
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
DOI: 10.5281/ZENODO.14169518
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/946891
URL: https://zenodo.org/doi/10.5281/zenodo.14169518
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Marijana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.