Results

еНаука >  Резултати >  Gluten-free bread enriched with non-germinated and germinated alfalfa seed flour: assessment of nutrient content in relation to commercial counterparts
Назив: Gluten-free bread enriched with non-germinated and germinated alfalfa seed flour: assessment of nutrient content in relation to commercial counterparts
Аутори: Djordjević, Marijana  ; Djordjević, Miljana  ; Tomičić, Zorica  ; Janić, Elizabet Hajnal  ; Cvetković, Biljana  ; Belović, Miona  ; Filipović, Jelena  
Година: 2024
Публикација: 5th INTERNATIONAL CONGRESS "FOOD TECHNOLOGY, QUALITY AND SAFETY" (FoodTech2024) , Novi Sad, Serbia, 16-18 October 2024.
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology in Novi Sad
Тип резултата: Остало
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
DOI: 10.5281/ZENODO.14168043
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/946892
URL: https://zenodo.org/doi/10.5281/zenodo.14168043
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Marijana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Altmetric
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.