Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of dietary inclusion of brown seaweed, tannin, and garlic polysulfides on enteric methane emissions and rumen physiology in dairy cows
Назив: Effect of dietary inclusion of brown seaweed, tannin, and garlic polysulfides on enteric methane emissions and rumen physiology in dairy cows
Аутори: Kirovski, Danijela  ; Bošnjaković, Dušan  ; Vujanac, Ivan  ; Prodanović, Radiša  ; Nedić, Sreten  ; Arsić, Sveta  ; Dražić, Slavica  ; Stojković, Milica; Jovanović, Ljubomir  
Година: 2024
Публикација: International Symposium on Ruminant Physiology, Chicago, August 26 - 29, 2024
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 68-69
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4334
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/947644
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца