Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of dietary inclusion of brown seaweed, tannin, and garlic polysulfides on enteric methane emissions and rumen physiology in dairy cows
Назив: | Effect of dietary inclusion of brown seaweed, tannin, and garlic polysulfides on enteric methane emissions and rumen physiology in dairy cows | Аутори: | Kirovski, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | International Symposium on Ruminant Physiology, Chicago, August 26 - 29, 2024 | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 68-69 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4334 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/947644 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |