Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of toxigenic properties in black aspergilli for safe enzyme production in food processing
Назив: Assessment of toxigenic properties in black aspergilli for safe enzyme production in food processing
Аутори: Stojanović, Sanja  ; Ristović, Marina  ; Stepanović, Jelena  ; Margetić, Aleksandra  ; Božić, Nataša  ; Vujčić, Zoran  ; Duduk, Bojan  ; Duduk, Nataša  ; Dojnov, Biljana  
Година: 2024
Публикација: V International Congress “Food Technology, Quality And Safety - FoodTech 2024", e-Abstract Book; October 16-18, 2024; Novi Sad, Serbia
Издавач: Novi Sad : Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 229-229
URI: https://ripest.pesting.org.rs/handle/123456789/928
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/8065
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6896
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/949854
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200214 (Institut za pesticide i zaštitu životne sredine, Beograd)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца