Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj predtretmana i metoda sušenja na sadržaj elemenata u crvenoj začinskoj paprici (Capsicum Annuum)
Назив: Uticaj predtretmana i metoda sušenja na sadržaj elemenata u crvenoj začinskoj paprici (Capsicum Annuum)
Influence of pretreatments and drying method on element content in red “paprika” pepper (Capsicum Annuum)
Аутори: Lučić, Milica  ; Sredović Ignjatović, Ivana  ; Lević, Steva  ; Zlatanović, Ivan  ; Onjia, Antonije  
Година: 2024
Публикација: Zbornik radova pisanih za 37. Međunarodni kongres o procesnoj industriji, PROCESING '24, 29–31. maj 2024, Beograd
Издавач: Beograd : Savez mašinskih i elektrotehničkih inženjera i tehničara Srbije (SMEITS), Društvo za procesnu tehniku
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-85535-18-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 247-248
URI: https://machinery.mas.bg.ac.rs/handle/123456789/8070
https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7922
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/952314
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца