Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj predtretmana i metoda sušenja na sadržaj elemenata u crvenoj začinskoj paprici (Capsicum Annuum)

Назив: | Uticaj predtretmana i metoda sušenja na sadržaj elemenata u crvenoj začinskoj paprici (Capsicum Annuum) Influence of pretreatments and drying method on element content in red “paprika” pepper (Capsicum Annuum) |
Аутори: | Lučić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Zbornik radova pisanih za 37. Međunarodni kongres o procesnoj industriji, PROCESING '24, 29–31. maj 2024, Beograd | Издавач: | Beograd : Savez mašinskih i elektrotehničkih inženjera i tehničara Srbije (SMEITS), Društvo za procesnu tehniku | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-85535-18-5![]() ![]() |
Колација: | str. 247-248 | URI: | https://machinery.mas.bg.ac.rs/handle/123456789/8070 https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/7922 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/952314 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet) |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |