Резултати
еНаука >
Резултати >
Encapsulation of broccoli microgreen juice: Phytochemical composition and antioxidant activity
Назив: | Encapsulation of broccoli microgreen juice: Phytochemical composition and antioxidant activity | Аутори: | Belošević, Spasoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Book of Abstracts of 3rd International UNIFood Conference, University of Belgrade | Издавач: | University of Belgrade - Faculty of Agriculture | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7834-438-1![]() ![]() |
Колација: | str. 38-38 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/955733 https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7109 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Marković, Jovana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.