Резултати

еНаука >  Резултати >  Functionality of enzimatically full toasted soy flour
Назив: Functionality of enzimatically full toasted soy flour
Аутори: Pešut, Ana; Barać, Nevena; Kostić, Aleksandar  ; Sredović Ignjatović, Ivana; Barać, Miroljub  
Година: 2024
Публикација: 3rd International UNIfood Conference, Belgrade, Book of Abstracts
Издавач: Faculty of Agriculture, University of Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 156-156
URI: https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7139
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/958387
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца