Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of cold pressing methods on the minerals distribution during black mulberry juice production
Назив: | The effect of cold pressing methods on the minerals distribution during black mulberry juice production | Аутори: | Sredović Ignjatović, Ivana; Barać, Nevena; Despotović, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | 5th International congress “Food technology, quality and safety”, 16-18 october 2024 | Издавач: | University of Novi Sad Institute of Food Technology in Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-063-6![]() ![]() |
URI: | https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7131 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/958393 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet) |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |