Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of cold pressing methods on the minerals distribution during black mulberry juice production
Назив: The effect of cold pressing methods on the minerals distribution during black mulberry juice production
Аутори: Sredović Ignjatović, Ivana; Barać, Nevena; Despotović, Saša  ; Barać, Miroljub  
Година: 2024
Публикација: 5th International congress “Food technology, quality and safety”, 16-18 october 2024
Издавач: University of Novi Sad Institute of Food Technology in Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-063-6 Претражи идентификатор
URI: https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7131
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/958393
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца