Резултати

еНаука >  Резултати >  Pea protein coatings incorporated with phenolic compounds reduce oxidative rancidity in raw hazelnuts (Corylus avellana L.)
Назив: Pea protein coatings incorporated with phenolic compounds reduce oxidative rancidity in raw hazelnuts (Corylus avellana L.)
Аутори: Perussello, Camila; Milovanović, Ivan; Belović, Miona  ; Plavšić, Dragana  ; Pojić, Milica  ; Tiwari, Brijesh
Година: 2024
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5660 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad, Srbija: Institute of Food Technology in Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 00 str. 57-57
DOI: 10.5937/ffr0-52404
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/959749
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Belović, Miona
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.