Резултати
еНаука >
Резултати >
Pea protein coatings incorporated with phenolic compounds reduce oxidative rancidity in raw hazelnuts (Corylus avellana L.)

Назив: | Pea protein coatings incorporated with phenolic compounds reduce oxidative rancidity in raw hazelnuts (Corylus avellana L.) | Аутори: | Perussello, Camila; Milovanović, Ivan; Belović, Miona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5660![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad, Srbija: Institute of Food Technology in Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 00 str. 57-57 | DOI: | 10.5937/ffr0-52404 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/959749 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Belović, Miona | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.