Резултати
еНаука >
Резултати >
Detection of Celery and Mustard Food Allergens in Foods of Animal Origin in Serbia for the Period 2021–2023

Назив: | Detection of Celery and Mustard Food Allergens in Foods of Animal Origin in Serbia for the Period 2021–2023 | Аутори: | Janković, Vesna V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 65 br. 2 str. 81-86 | DOI: | 10.18485/meattech.2024.65.2.1 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85212831169 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/973292 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Milojević, Lazar | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.