Резултати

еНаука >  Резултати >  Available approaches for overcoming low bioavailability of resveratrol
Назив: Available approaches for overcoming low bioavailability of resveratrol
Аутори: Gostimirović, Miloš Z.  ; Rajković, Jovana  ; Petrović, Aleksandar V.  ; Cvejić, Jelena M.  ; Atanacković-Krstonošić, Milica T.  ; Gojković-Bukarica, Ljiljana C.  
Година: 2021
Публикација: Book of abstracts (2nd International UNIfood Conference, Sept 24-25, 2021, Belgrade)
Издавач: Belgrade : University of Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-066-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 190-190
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/983888
URL: https://unifood.rect.bg.ac.rs/2021/files/Book%20of%20Abstarcts%20Unifood%202021.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Rajković, Jovana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.