Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of vinification techniques on antioxidant activity of fermented grape pomace
Назив: Impact of vinification techniques on antioxidant activity of fermented grape pomace
Аутори: Čakar, Uroš  ; Živković, Nikolina; Plavšić-Janjatović, Ivana; Petrović, Aleksandar  ; Bukarica-Gojković, Ljiljana
Година: 2023
Публикација: Pharmacy Education
ISSN: 1477-2701 Pharmacy Education (Netherlands) Претражи идентификатор
Издавач: International Pharmaceutical Federation (FIP)
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 23 br. 6 str. 138-138
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/6107
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/984324
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200161 (Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.