Резултати
еНаука >
Резултати >
Impact of vinification techniques on antioxidant activity of fermented grape pomace
Назив: | Impact of vinification techniques on antioxidant activity of fermented grape pomace | Аутори: | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Pharmacy Education | ISSN: | 1477-2701![]() ![]() |
Издавач: | International Pharmaceutical Federation (FIP) | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 23 br. 6 str. 138-138 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/6107 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/984324 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200161 (Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.