Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj nivoa energije u obroku na kvalitet trupa brojlera - udeo delova u trupu, pojedinih tkiva u najvrednijim delovima i kvalitet mesa
Назив: Uticaj nivoa energije u obroku na kvalitet trupa brojlera - udeo delova u trupu, pojedinih tkiva u najvrednijim delovima i kvalitet mesa
Аутори: Cmiljanić, Ratimir; Pavlovski, Zlatica  ; Josipović, S.; Vlahović, Milica; Mašić, B.
Година: 1992
Публикација: Zbornik radova - III savetovanje o primeni premiksa u stočnoj hrani, Donji Milanovac 3, 4, i 5. 06. 1992. god.
Издавач: Zemun : Veterinarski zavod
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 67-76
VBS COBISS: 7650063
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/984453
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/7650063#izum.si
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.