еНаука - преглед
Преглед према Аутор Joković, Nataša
Приказ резултата 1 до 20 од 81
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | A new method for reducing the risk of salmonellosis by inactivation of Salmonella enteritidis on shell egg surface | Mihajilov Krstev, Tatjana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | A survey of the lactic acid bacteria isolated from Serbian artisanal dairy product kajmak | Joković, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2016 | Antimicrobial and antioxidant activity of Allium cepaL. dried scales extracts | Mihailov-Krstev, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Antimikrobna aktivnost i mehanizmi delovanja etarskog ulja omana (Inula helenium) na humane respiratorne izolate (✓) | Dimitrijević, Marina V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Antimikrobna i antioksidativna aktivnost različitih vrsta meda | Jovanović, Nikola M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Antioxidant Activity of Hemp (Cannabis sativa L.) Seed Oil in Drosophila melanogaster Larvae under Non-Stress and H2O2-Induced Oxidative Stress Conditions (✓) | Jelena Vitorović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2017 | Biodiesel production from cherry kernel (Prunus cerasus L.) oil | Kostić, Milan D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Biodiesel production from roadside pennycress (Thlaspi alliaceum L.) oil | Kostić, Milan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Biodiversity of lactic acid bacteria in Pirot kačkavalj, cheese produced from ewes milk | Danilović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Biodiverzitet bakterija mlečne kiseline Pirotskog kačkavalja od kravljeg mleka | Danilović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Biohemijska karakterizacija izabranih biljnih vrsta iz rodova Triticum, Avena i Trirticosecale u uslovima toplotnog stresa (✓) | Marković, Stefan ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2007 | Characterization and antimicrobial activity of the bioactive metabolites in streptomycete isolates (✓) | Ilic, Slavica B; Konstantinovic, Sandra S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2011 | Characterization of lactic acid bacteria in ripened Pirots kashkaval | Joković, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Characterization of non-starter lactic acid bacteria in traditionally produced home-made Radan cheese during ripening | Joković, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Culture-Dependent and Metabarcoding Characterization of the Sugar Beet (Beta vulgaris L.) Microbiome for High-Yield Isolation of Bacteria with Plant Growth-Promoting Traits (✓) | Krstic-Tomic, Tamara; Atanaskovic, Iva M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Decontamination of Salmonellae enterica spp. on shell eggs by Allium cepa L. dry scales extracts (✓) | Mihajilov Krstev Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | Determination of suitability of Lb. sakei for aplication as starter culture in the production of Petrovac sausage | Danilović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Determination of suitability of Lb. Sakei for aplication as startr culture in the production of Petrovac sausage (✓) | Joković, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Development of low-cost culture media for Chlorella sp. cultivation on the - base of inorganic fertilizer | Nikola Stanković; Joković, Nataša M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Development of low-cost culture media for Chlorella sp. cultivation on the base of inorganic fertilizer (✓) | Stanković, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |